Nuffnang Ads

18 May 2011

SAYANG CIKGU SEMUA...!!!

selamat hari cikgu..


ni cikgu lelaki kat sekolah hulu kelang.. sekolah rendah aku..
cikgu pompuan takdak... (sedih.. sobs sobs..)

seriously aku ingat lagi cikgu2 ni semua !


yg ni tak silap aku time perkampungan ilmu untuk dajah 6
or kem time 2008... forgot arh..
yg pakai baju kuning nih cikgu azman...
dia ajar science and kajian tempatan..
rindu ah kat cikgu...

yg pakai baju biru tuh bukan cikgu..!!!
tuh pakcik yg ajar aku kawad..

and kalau korang tengok kat sebelah kiri gambar..
ada sorang lelaki yg pakai spec and pakai seluar jeans biru..

tuh cikgu nazri..!!!!
ENCIK NAZRI BIN MOHD SHARIF..

RINDU KAT cikgu nazri..!!!

dulu ramai student cakap dia garang..
but,, dia ok je hohohohohoho..
kalau orang buat salah mestilah dia marah kann..
takkan nak biarkan je.

ramai sangat student cakap cikgu rambut tempurung..

tak guna betul dorang ! haha choiii

cikgu nazri ajar aku dari dajah 4 sampai dajah 6 tau..!!!
mane boleh lupaaaaa..
memang laa dia ade marah..
tapi,, mesti ade sebab kann???

sedih sangat wehh tak dapat A for science dalam upsr..
sorry ek cikgu nazri..!!!

by the way..
pmr tahun ni nak buat yg terbaikkk..!!!
muahahahahaha

sayang cikgu nazri and semua cikgu kat
sekolah kebangsaan hulu kelang(2003-2008)

i miss uolss :D

so much :(