Nuffnang Ads

01 July 2011

tragedi ngeri yang berlaku


okayy...
semalam adalah hari yang amat mengerikan bagi aku..

tapi akhirnya,,
aku selamat juga....
fuhhh
lega giler..

begini citernye...

alkisahh.....

semalam masa rehat...
aku ngan aina, fathirah and hareessa dok kat kerusi yg dekat dengan kantin..
then..
aku pon makan la biskut peanut aku..
aina ngan fathirah puase..
lepas abes makan aku ajak dorang masuk class..

pastu dorang cakap blom masuk class laagii laa..
aku cakap dahh laa...

pastu dorang tunjuk kat pengawas yg jage pagar dekat situ..
tengok tu.. blom bukak lagi.. *fathirah cakap.

aku pon bengang...
aku pandang laa kat pengawas tu..
masa tu dia tengah pandang kat tempat lain..
oleh sebab bengang kat pengawas tuh..

aku pon cakap "EEE DIA NII..." sambil tuding jari ke arah pengawas tuh..
pastu aku pandang kat fathirah..
then aku rase pengawas tu pandang kat aku..
aku pon pusing balik pandang dia..

jeng jeng jeng...
dia tengah pandang aku..
dia JELING lagi....

aku tross terpusing balik menghadap fathirah.. *secara automatik.
fathirah ngan aina dah gelak2..
aku pon ape lagi.. aku pon gelak laa...

gelak
gelak
gelak
gelak
tanpa henti...
haha.

seriously muka pengawas tu tak bleh blaahh...
aku tak tahan tross gelak...
malu giler dowhh..

mane laa aku tau yg dia nak terpandang kat aku..
aku pon bukan sengaje nak tuding jari kat dia..
tangan aku secara automatik terangkat...

but seriously tak bleh blaa..

pastu ramai orang da naik dari kantin..
aku pon ajak dorang masuk class sebelom pengawas tu halau..
giler kelam kabot masa tu..
aku cakap kat fathirah.. "ee.. cepat laa..."
takut dowh nak tengok muka dia...
rasa cam trauma tengok dia jeling aku..
wahahah.

pastu fathirah pandang tepi..
aku tengok ar kat sebelah kiri aku..

MAK AIIIII.....
teanjatt boboi.............

pengawas tu ade kat tepi..
waaaaa..
dia jeling plak tuh..
waaduuuuuuhhhh....
seram giler..

tross kitorang jalan kat depan dewan nak masuk class..
punye laa jauh...
tak pe.. bak kate pepatah,
JAUH PERJALANAN LUAS PERMANDANGAN..
hehe

dari nak masuk class sampai la dalam class tak abes2 kitorang gelak..
serious lawak...

aku taubat doo...
tak nak tuding jari kat orang lagi..
aku da trauma da..
memang ngeri betol laa...

hahaha
hahaha
hahaha

* kepada pengawas tu..
-his name should be secret..!!!

sorry ar.. bukan ape pon.. tak sengaje nak tertuding jari kat ko..
tak payah nak terasa sangat laa...

hahaha..
btw.. kitorang bukan kutok ko pon.. just gelak jee...

jangan marah2...

XD

No comments :

Post a Comment