Nuffnang Ads

19 August 2011

sebab pelajar nakal..!!!!

ponteng sekolah tak de laa.. Cuma nak meringankan beban cekgu, nanti tak de la ramai sangat student dalam kelas..

mewarnakan rambut - saje je nak test kot-kot cekgu ni ade yang buta warne ke...

merayau kat sekolah - nak tengok ade tak kes pergaduhan, kalo ade boleh tolong settlekan..

conteng meja - untuk memupuk bakat kesenian sama ada kreatif or not..

bergaduh - untuk menegakkan keadilan!!

tak siap kerja sekolah - saje je nak uji kesabaran cekgu..

hisap rokok - nak tengok cekgu ni ade asma ke tak..

melawan cakap - nak berlatih… sebab nanti nak masuk pertandingan debat..


*cekgu-cekgu jangan marah ehh.. ini hanya sekadar gurauan sahaja. tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah meninggal dunia..

*just for fun ^_^

No comments :

Post a Comment