Nuffnang Ads

24 November 2011

3 akmal's party

ermm..
aku rase masih belum terlambat utk aku citer pasal 3 akmal's barbeque party
hohoho..

kitorang buat dekat ;
VILLA WANGSAMAS.
on tuesday-15th november 2011

seriously aku kata..
MEMANG BEST GILER KOTT.!!!

rugi sape yang tak datang,
masturina, aiman, daniel, and hassani..
korang memang rugi giler.!!

ni on the way nak hantar makanan kat tempat tu..

hoho
time ni tengah busy pasal card yang nak bagi kat bebudak..
aku as a creater tersangatlah busy..
orang berkerjaya lah katakan..
huhu ^^


tengah tunggu nak hidupkan api..
skali tak boleh hidup daaa..
sebab tak ade fire starter..

tibe-tibe api naik tinggi giler daa...
tekejut eden..

then, barulah start aktiviti membakar 'haiwan'...


soiii....
i love you..!!!!!!!!!!!

ni after dorang habis mandi kat swimming pool..

perghh.. muke rase nak cepuk jee~


fadzli tak payah nak malu2 kambing okay.

kini tiba masanya gadis2 comel untuk bergambar..
cheeseee~~

wahhhh... *tekejut
comel giler gadis2 itu..
siapakah gerangan mereka??
huhu

yang ni memang tak boleh bla giler laa..
main jongkang-jongket pon boleh tergolek..
tapi, serious lawak giler...

perghh.. gelojoh giler jay makan...
tau la sodap..!!!

zaf, sabar ehh.. tak payah nak gelojoh sangat..



erm,, cikgu yang datang just teacher afza je..
sad giler la..
tapi takpe,
at least ade jugak cikgu yang datang..
cikgu lain busy, sebab tu la tak dapat datag..
lagipun time tu tengah SPM..

girls ambik gambar kenangan ngan teacher afza..
huhu..
sweet memory..
memang tak boleh lupe sampai mati..

then semua prepare nak balik.. dah petang da time ni..
aku dapat lucky draw..
dapat hamper!!!
haha.. lucky la katakan..

aku takkan lupe hari ni..
weih korang..
aku sayang korang sangat2..!!!!!
jangan lupe aku okay...

next year mesti ramai masuk asrama..
mesti da tak dapat nak jumpa lagi..
aku akan rindukan korang!!! tau tak??

aku harap kita akan jumpa lagi next time..
2 tahun,
5 tahun,
10 tahun,
or 20 tahun sekalipun..

aku harap kita dapat jumpa lagi okay...

i loves 3 akmal very much..

<3 <3

No comments :

Post a Comment