Nuffnang Ads

20 January 2012

outing with arina and aina..

okay..

semalam aku and arina and aina pergi carefour.!!
kitorang pergi makan mcD..
wahh..!!!!!
sedap giler bhaiii...

THANKS A LOT
to
NUR ARINA JOHARI
sebab belanje kitorang makan..

aku makan prosperity..
arina makan cheese burger..'
and aina makan spicy chicken...

wahh..!!! nak makan prosperity lagi..!!!
tak puas rasanye~

okay, jangan tenung muka aku lama2..
aku tau aku comel~

weh, PROSPERITY weh....
oh my, sedap giler..!!
rasa nak beli 5 je... time tu jugak aku nak balun semuanya...
tapi sabar... sabar...
duit takde..!

kitorang makan sampai pukul 4..
lama giler kot..
tapi rasa macam sekejap je...

then, kitorang pergi kat tempat game pulak...
ape lagi der,,
RACE la der.....

tengok..
aku ade ciri-ciri pemandu yang berhemah tak??

ehem ehem *test suara

"TIRULAH MACAM SAYA.."

keh keh keh~

arina tengah concentrate..
masa memandu kena la serious..!!
contohi pelajar ini ya kawan-kawan~
*arina bangga.

time ni bawak lori besar...

AMARAN!!
jangan sesekali tiru aksi ini okay..
dia bawak abis langgar segala benda yang ada kat jalan tuh.!!!
ish ish ish... berbahaya!!!

HAAAAA..!!!!!!!

*siapakah gerangan gadis comel di atas itu??

cheeewaaahh...

i know i cute i know i cute....
jangan jeles yer~

:D

then lepas puas main kat situ..
pergi kedai buku jap...
cari file for english and cari buku rujukan...
aku beli file biru *excited nak citer.

lepas tu nak beli roti kat dalam carefour..
ingatnye tak ramai orang..
skali orang beratur panjang kat kaunter..
perghh.. tension betul..
kitorang pergi kat kaunter yang barang 10 dan ke bawah..
yer!!!!! memang 10 dan ke bawah la kan!!!
ade jugak yang beli banyak beratur kat situ..
ishh...
sabor~ sabor~

then, pergi balik kat mcD sebab abang aina order big mac..
pastu beli aiskrim mcD and terus pergi kat bus stop..
tunggu mak arina..
last-last kitorang naik teksi sampai sekolah..

arhh... best giler..!!!!
hope dapat keluar lagi...
keluar ramai-ramai baru best *lagi kecoh actually

then kitorang balik rumah masing-masing..
.................................

nanti arina nak masuk asrama..
3 hari je dia skolah nanti..
okay,
i will miss u...
thanks sebab belanje aku prosperity yang cute tu..
i love it and i love u dear...

:)

tata~

18 January 2012

mamat handsome vs mamat tak handsome~


1)Kalau lelaki handsome pendiam perempuan akan cakap: woow, cool giler mamat ni…

kalau lelaki tak handsome pendiam perempuan akan cakap: eh perasan bagus betul…



2)kalau lelaki handsome berbuat jahat p
erempuan akan kata: nobody’s perfect.!!

kalau lelaki tak handsome berbuat jahat perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam muka orang pecah rumah!


3)kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem! i loike..!!!

kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu perempuan akan kata: entah2 kawan dia... tuihh


4)kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik perempuan akan kata: sepadan sangat…

kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh! kesian kesian..


5)kalau lelaki handsome ditinggal kekasih perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..

kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih perempuan akan kata: ..…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya..)



6)kalau lelaki handsome penyayang binatang perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang~ wow

kalau lelaki tak handsome penyayang binatang perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…


7)kalau lelaki handsome bawa BMW perempuan akan cakap: matching giler… hebat luar dalam sehh!!

kalau lelaki tak handsome bawa BMW perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…



8)kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar.. so sweet~

kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…


9)kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap: ini barulah lelaki gentlemen..

kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….



10)kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on honey..

kalau lelaki tak handsome bersedih hati perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke pondan ni?


kih kih kih..


pengajaran : tak baik tau kutuk orang..!!! don't judge a book by its cover okay.!!

12 January 2012

mamat tak handsome.


Seorang jejaka yang tak berapa handsome ingin mengayat aweknya supaya dia dapat tidur dengannya.

Jejaka : Awak, saya ada satu teka teki....

Awek : Apa dia?

Jejaka : Apa benda, tiada kanan atau kiri, tiada atas tiada bawah, tiada tengah tiada tepi, tiada awal tiada akhir ?

Awek : Ish, tak tau lah, I give up.

Jejaka : Itulah cinta saya pada awak....

Awek : Betul ke.... he he he. (merah gak lah pipi dia)

Jejaka : Awak, sudi tak awak teman saya di rumah malam ni?

Awek : Boleh, tapi awak kena jawab teka teki saya dulu.

Jejaka : Ok

Awek : Apa benda, bila dipegang sedap, tapi bila dirasa tak sedap?

Jejaka : Emm, tak tau lah.

Awek : Itulah tapak tangan saya (lalu awek tu melempang jejaka tak hensome itu dan terus blah)

SPM ohh SPM...


okay.. now PMR has been lifted...
i am so happy with my result.!!
even i did not get straight A's....
its okay its alright derr...
it is not an "END"...!!!
my journey is still far....

now, i'm in pure science class...
wahh,, i have to study hard for SPM..!!!
i hope i will be able to get 10 A's in the SPM...
i know i was lazy to go tuition...
so, i must be diligent and focus on education in school,,
especially the 4 elective subjects..

-physics
-chemistry
-biology
-add math

next year SPM..!!!!!!
so, this year is not a "HONEYMOON YEAR"...
*bak kata cikgu.

form 4 is basic..
so, if i could not understand basic since form 4..
BOMB..!!!!!!
my SPM would be crushed and shattered...
ahhhhh...... very very very horror...

okay okay....
now, i'm very very lazy to type..
because my grammar dah berterabur..
so, this is the end of this post..
but not the end of this blog okay...

pray for me the best~

bye :)