Nuffnang Ads

18 January 2012

mamat handsome vs mamat tak handsome~


1)Kalau lelaki handsome pendiam perempuan akan cakap: woow, cool giler mamat ni…

kalau lelaki tak handsome pendiam perempuan akan cakap: eh perasan bagus betul…



2)kalau lelaki handsome berbuat jahat p
erempuan akan kata: nobody’s perfect.!!

kalau lelaki tak handsome berbuat jahat perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam muka orang pecah rumah!


3)kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem! i loike..!!!

kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu perempuan akan kata: entah2 kawan dia... tuihh


4)kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik perempuan akan kata: sepadan sangat…

kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh! kesian kesian..


5)kalau lelaki handsome ditinggal kekasih perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..

kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih perempuan akan kata: ..…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya..)



6)kalau lelaki handsome penyayang binatang perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang~ wow

kalau lelaki tak handsome penyayang binatang perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…


7)kalau lelaki handsome bawa BMW perempuan akan cakap: matching giler… hebat luar dalam sehh!!

kalau lelaki tak handsome bawa BMW perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…



8)kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar.. so sweet~

kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…


9)kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap: ini barulah lelaki gentlemen..

kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….



10)kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on honey..

kalau lelaki tak handsome bersedih hati perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke pondan ni?


kih kih kih..


pengajaran : tak baik tau kutuk orang..!!! don't judge a book by its cover okay.!!

No comments :

Post a Comment