Nuffnang Ads

20 January 2012

outing with arina and aina..

okay..

semalam aku and arina and aina pergi carefour.!!
kitorang pergi makan mcD..
wahh..!!!!!
sedap giler bhaiii...

THANKS A LOT
to
NUR ARINA JOHARI
sebab belanje kitorang makan..

aku makan prosperity..
arina makan cheese burger..'
and aina makan spicy chicken...

wahh..!!! nak makan prosperity lagi..!!!
tak puas rasanye~

okay, jangan tenung muka aku lama2..
aku tau aku comel~

weh, PROSPERITY weh....
oh my, sedap giler..!!
rasa nak beli 5 je... time tu jugak aku nak balun semuanya...
tapi sabar... sabar...
duit takde..!

kitorang makan sampai pukul 4..
lama giler kot..
tapi rasa macam sekejap je...

then, kitorang pergi kat tempat game pulak...
ape lagi der,,
RACE la der.....

tengok..
aku ade ciri-ciri pemandu yang berhemah tak??

ehem ehem *test suara

"TIRULAH MACAM SAYA.."

keh keh keh~

arina tengah concentrate..
masa memandu kena la serious..!!
contohi pelajar ini ya kawan-kawan~
*arina bangga.

time ni bawak lori besar...

AMARAN!!
jangan sesekali tiru aksi ini okay..
dia bawak abis langgar segala benda yang ada kat jalan tuh.!!!
ish ish ish... berbahaya!!!

HAAAAA..!!!!!!!

*siapakah gerangan gadis comel di atas itu??

cheeewaaahh...

i know i cute i know i cute....
jangan jeles yer~

:D

then lepas puas main kat situ..
pergi kedai buku jap...
cari file for english and cari buku rujukan...
aku beli file biru *excited nak citer.

lepas tu nak beli roti kat dalam carefour..
ingatnye tak ramai orang..
skali orang beratur panjang kat kaunter..
perghh.. tension betul..
kitorang pergi kat kaunter yang barang 10 dan ke bawah..
yer!!!!! memang 10 dan ke bawah la kan!!!
ade jugak yang beli banyak beratur kat situ..
ishh...
sabor~ sabor~

then, pergi balik kat mcD sebab abang aina order big mac..
pastu beli aiskrim mcD and terus pergi kat bus stop..
tunggu mak arina..
last-last kitorang naik teksi sampai sekolah..

arhh... best giler..!!!!
hope dapat keluar lagi...
keluar ramai-ramai baru best *lagi kecoh actually

then kitorang balik rumah masing-masing..
.................................

nanti arina nak masuk asrama..
3 hari je dia skolah nanti..
okay,
i will miss u...
thanks sebab belanje aku prosperity yang cute tu..
i love it and i love u dear...

:)

tata~

No comments :

Post a Comment